14 de juny del 2010

Barreja

I no vull que tinguem ni formes ni colors. Ni noms massa difícils, ni tampoc grans projectes. No vull mirar-te i no veure-hi res. No vull que siguem alts ni baixos, ni que haguem de parlar per entendre'ns. No vull marcar el teu número sense obtenir resposta, ni pensar que balles amb alguna rossa quan no estem junts.

Vull que formem part del mateix grup. Que siguem al mateix lloc, en el mateix moment. Vull una cançó sense final. Amb punts i comes, però. Vull que siguem gotes del temps. Vull que cridem pel mateix megàfon. Vull que ens barregem.

9 comentaris:

Striper ha dit...

Uhh quins desitjos, de segur que s'et faran realitat si de veritat creus que pots aconseguir-los.

Sergi ha dit...

Doncs som-hi, no? Ara falta que l'altra part tingui la mateixa determinació que tu. Si és així, la barreja serà ben bona.

sànset i utnoa ha dit...

El que vols és la voluntat que molts tenim. Alguns creiem que anem ple bon camí, als altres desitjar que hi vagin.

*Sànset*

Núr ha dit...

Ostres, quin canvi d'imatge! M'agrada, eh?

Trobo molt sensata i serena la idea que expresses a cada frase. I espero que l'altra part hi estigui disposada. Jo també desitjo per a mi una cançó sense final, però amb punts i comes (m'ha encantat aquesta idea!). Complicitat, confiança, compartir, senzillesa... Quantes coses bunikes!

Jordi ha dit...

En la barreja està el gust! O és en la varietat?

M'agrada el nou new look del bloc!

lolita lagarto ha dit...

gotes del temps, d'un temps sincrònic..
Sentiment pur! endavant la barreja, segur que serà un cocktail magnífic!

Ull de cuc ha dit...

Striper, jo crec que sí! almenys, les ganes les poso :p

XeXu, aquesta barreja és espectacular... perquè sí, cada dia tinc més clar que l'altre part també mira en la meva mateixa direcció. Sentir això et fa engrandir el cor.

Sànset, és important que aquesta voluntat hi sigui!! Voluntat, compromís... Hi van moltes paraules relacionades :)

Núr, m'agrada que t'agradi!! tenia ganes de canviar-lo i ja veus ;) Suposo que quan veus que pots aconseguir totes aquestes coses boniques que dius, t'hi llences de cap... perquè saps que la piscina no està buida. I saps? que tu també la tindràs, aquesta cançó!! n'estic segura!!!!!!

Jordi, gràcies! Pa gustos, colores, que diuen!! Cadascú té la seva pròpia barreja, i la seva pròpia varietat!

Lolita lagarto, un cocktail explosiu de sentiments!! una barreja de sensacions increïbles... Purs! Blancs! Transparents!

Joan ha dit...

... Ostres ...
Somnis i desitjos, un toc de realitat i una feina per fer. Amb un somriure, és clar.

Ull de cuc ha dit...

Joan, suposo que aquí també hi té molt a veure el 'junts' que parlaves en el teu post, jeje. En d'altres persones, però amb el mateix objectiu :)